Manyee shares: no more excuses

IMG-20150428-WA0009
NO more excuses! Tear that wall down! Ga lekker sporten.

Veel mensen vinden dat ze eigenlijk meer moeten bewegen, maar het schiet er vaak bij in omdat ze er geen tijd voor hebben. Er zijn gelukkig torens aan smoesjes waar men zich achter kan verbergen. En hoe leuk verstoppertje ook was toen je 7 jaar oud was, je krijgt er niet het lichaam mee waarnaar je verlangt.

Hier 5 ways om het sporten voor jezelf toegankelijker te maken:

1. Gym time, fun time!
Maak het sporten leuk. Doet dit samen met een vriend(in). Samen lekker het zweet in werken is toch ook een leuke date. Dan zie je elkaar ook nog eens!

2. “Ain’t nobody got time for that”
Waarom moeten we tijd maken om te sporten? Sporten hoort toch eenmaal bij de lifestyle? Net als dat we moeten werken en eten is het ook heel normaal om te gaan sporten. Maak er een gewoonte van.

3. Lazy? My ass.
Doorbreek de luiheid. Plof niet op de bank neer na het eten om vervolgens uren lang voor de tv te hangen en Obese te gaan kijken omdat je zo moe bent. Ook een wandeling of een fietstocht na het eten kan een low intensity workout zijn.

4. Hold your horses cowboy.
Eindelijk de stap gezet om naar de sportschool te gaan? Dan hoef je natuurlijk niet gelijk aan de zwaarste gewichten te trekken of 20 kilometer te gaan hardlopen. Laat je lichaam eraan wennen en bouw dit langzaam op.

5. Motivatie!
Blijf jezelf motiveren. Houd de vooruitgang bij. Misschien kunje na een aantal weken meer gewichten tillen. Of ben je zelfs al een kledingmaatje afgevallen. Dit zijn toch mooie resultaten!

Happy healthy huggs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *