Manyee Shares: 6 mythes over zweet

sweatfatcrZweet. Je weet wel, die vloeistof die harder stroomt bij het sporten. Hetgeen wat bij de Victoria Secret models bij de commercial ads kunstmatig wordt aangebracht zodat ze sexy kunnen sporten. En hetgeen wat de normale mens eruit laat zien als verlopen make-up pop in een every day gym. Laat ik eens even 6 mythes keihard onderuit halen, gewoon omdat dat leuk is voor deze woensdag.

1. Zweet stinkt
Hardly, zweet zelf is geurloos. Het is de combinatie van bacteriën en alle troep die je naar binnen heb gewerkt met eten, die vrijkomt met het zweet. En zo via deze weg je body verlaat.

2. Zweet veroorzaakt gele zweetvlekken
Wrong. Net zoals zweet geurloos is, heeft het ook geen kleur, doorzichtig als een spookje. Het is weer de combinatie van het huilende vet wat je lichaam niet wilt verlaten, samen met de bacteriën en oliën van de huid, die de gele kleur veroorzaken.

3. Zweet je gifstoffen eruit
Dit is een lekker broodje aap commercial geintje, die mensen zichzelf hebben wijs gemaakt van sauna eigenaren tot aan tell sell verkopende apparaatjes fabrikanten. Gifstoffen worden afgebroken door je lever en uitgescheiden in je urine. That is the smell sometimes.

4. Zweet de pondjes eraf
Right, als het zo makkelijk was kwam ik die stoomcabine niet meer uit. Het enige wat je verbrand door te zweten is water en zouten. En raad eens, al het water dat je eraf gezweet hebt, zit er met het volgende glas water weer aan. Dus houd jezelf niet voor de gek. Om pondjes eraf te krijgen, zul je toch ECHT moeten bewegen.

5. Zweet als graadmeter voor je work-out
Bollocks. De workout is echt niet geslaagder als je meer hebt gezweet. De mate waarin je zweet is afhankelijk van jouw eigen conditie, de kamer temperatuur, je hormonale status en de kleding die je draagt. Het kan zelfs zijn dat wanneer je in een betere conditie verkeert, dat je minder zweet.

6. Zweet veroorzaakt puistjes
Het krijgen van acne of puistjes, is niet afkomstig van zweet. De oorzaak van die twee irritante heeft allemaal met je talgklieren te maken. Acne ontstaat bij verstopping van deze klieren met olie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *