Model for a day 01

De meest creatieve ingevingen, komen bij mij op totaal ongelegen momenten. Waar ik eigenlijk totaal iets anders had moeten doen. Iets afwerken van mijn to do list. Iets productiefs. Een afspraak die ik moet bijwonen. Een bezoekje aan de sportschool die ik niet had mogen overslaan. Maar toch. Toch krijgen mijn creatieve momenten vaak de overhand. Mijn hart gaat er nu eenmaal sneller van kloppen. En nu moet je mij niet verkeerd begrijpen hoor. Ik ben geen kunstenaar die met een kloddertje hier en een kloddertje daar een masterpiece tevoorschijn tovert. Het zijn eerder taartjes met bergen crème en een lading fruit. Of het wordt een pitch voor een kookshow. Of een idee voor een boek, die toegevoegd kan worden aan de verzameling.

De afgelopen week heb ik mij keurig aan een planning gehouden. Goed voor het neurotisch kloppende hartje die maar al te graag vinkjes achter de taken op de to do list zet. De creatieve hersenspinsels kregen maar twee dagen in de week de overhand. And boy, wat heb ik deze week veel gedaan. Ik wil niet zeggen dat ik druk geweest ben. Dat is in mijn geval een houding en geen onvoorziene situatie.

Maar toch, toch had ik het idee dat ik iets grandioos aan het vergeten was. Maar wat dan? Het hele weekend kon ik er mijn vinger niet opleggen. Ik ging van gezelligheid met ijsjes en chips in de tuin, naar de tweede afhaalmaaltijd van de week. Naar een pannenkoekontbijt erna. Die weer werd opgevolgd door patat en een verjaardag. En ja, toen ik toch onderweg was, kon ik ook wel even door de KFC drive thru.

Voordat dit echt een eetdagboek wordt, om maar te zwijgen van de loempia speciaal, waar de weightwatchers van beginnen te huilen, zal ik to the point komen. The agenda. Hij is gechecked, nagekeken en alle fluorescerende post-itjes en highlighted issues zijn nagekeken. And THERE it hit me.

Zondag 4 juni. Modeshow. Exclusief. Catwalk. Met 4 andere bloedmooie vrouwen die gelukkig even lief als prachtig zijn. In designer dameskleding. Op een overvolle Tong Tong Fair op het Malieveld in Den Haag. Yikes. Dat terwijl ik vandaag een American Slider met fries naar binnen heb gepropt om het fastfood weekje maar rond te maken.

Het wordt tijd voor een serieuze voorbereiding. Dat allemaal voor mijn Model for a Day ervaring voor zondag 4 juni, de Exclusieve Dames Modeshow van Frans Leidelmeijer. De komende twee weken vind je op Donnie Lo, een mini how to get fit as a feeder marathon. Beleef je het met mij mee?

for-a-day-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *